Smartrail Sverige | DESIGN
15795
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15795,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,vss_width_1000,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Fasad i Konsvinger med sidomonterade glasräcken från Smartrail

DESIGNMÖJLIGHETERNA ÄR OÄNDLIGA

Utförandet på lösningen vi erbjuder kan vara avgörande för att skapa rätt känsla för miljön du väljer att installera den i. Möjligheterna är oändliga på så vis att kombinationerna mellan utförande i kulörval på aluminiumprofil samt typ av glaslaminering kan ge så många olika uttryck och inte minst funktioner till samma byggnad. Ibland krävs ett frostat glas för att skymma insikt medan klart glas öppnar upp på ett annat sätt och öppnar upp vyerna.

KULÖR PROFILER

Våra aluminiumprofiler pulver-lackeras för att ge produkten en underhållsfri yta som du kan lägga din egen prägel på genom kulörvalet.
Smartrails kompletta utbud av standardglassystem är tillgängligt i kulörer ur hela RAL-systemet.

GLASTYP

Glaset vi använder i våra system är sammansatt av olika skikt av härdat och värmeförstärkt glas med en foliering mellan skikten, vilket gör att du kan få allt från klart glas till frostat eller rökfärgat.

Vill du veta mer om designmöjligheterna vi erbjuder?