Smartrail Sverige | OM OSS
15514
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15514,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,vss_width_1000,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Smartrail är en ny, starkt lysande stjärna på inglasningshimlen, med en produkt som är väl utvecklad under många år.
Det är ett enkelt system inspirerat av lego konstruktion som du kan bygga till oändlighet,
i glas och aluminium av högsta kvalitet.

Det finns anledning att välja oss som leverantör

Kvalitet

I utformningen av våra system så används ingenting annat än material av bästa möjliga kvalitet på så väl aluminium som glas. Allt för hållbarhet och den rätta känslan.

Breda glassektioner

Tack vare vår unika lösning så har vi möjlighet att erbjuda bredare glas än vad många andra på marknaden kan, upp till 2,5 m helt utan att äventyra hållfastheten på glaset. Bredare glas tillför en känsla av lyx och öppnar upp vyerna. Färre stolpar skymmer utsikten.

Enkel installation

Vår produkt är inspirerad av en lego-konstruktion där man kan bygga vidare på systemet till oändlighet. Detta gör att installationen blir väldigt enkel att genomföra och ni slipper lägga pengarna på onödigt många monteringstimmar utan kan istället välja en riktigt stark produkt som vår.

Säkerhet

Säkerhetskraven i branschen är höga och vårt system uppfyller dessa med god marginal. Konstruktionen har en utgångspunkt i er trygghet och glaset vi använder är fullkomligt personsäkert och sammansatt av skikt med härdat och värmeförstärkt glas.

Geografisk tillgänglighet

Att du och ditt tilltänkta projekt befinner er på långt avstånd från oss är inget hinder. Vi erbjuder vår lösning och service inom hela Skandinavien, och mer därtill.

Service

Vi levererar en helhetsupplevelse där vi är med dig hela vägen från idé till färdiginstallerad lösning. Vi nöjer oss inte förrän ni är fullkomligt nöjda med er nya balkonglösning.

Mikael Svensson foto

MIKAEL SVENSSON

Sales ninja

+46 70-606 46 66
mikael@smartrail.se

Martina Sandolf foto

MARTINA SANDOLF

Sales rockstar

+46 70-669 31 22
martina@smartrail.se

Richard Elvinsson foto

RICHARD ELVINSSON

Construction wizard / Technical sales

+46 70-973 45 00
richard@smartrail.se

Johanna Elvinsson foto

JOHANNA ELVINSSON

Marketing guru

Johan Stören Kohmann f. 1945 startet opp konstruksjonen med glassrekkverk i 2011. Bakgrunnen var at det var mange typer glassrekkverk på markedet som dessverre ikke holdt de krav til sikkerhet som myndighetene har satt opp. Jeg refererer til NS 3510. som representerer minstekravene i Norge. Innglassingen av balkong bygger videre på samme konstruksjon som rekkverket enten det var sidemontering eller toppmontering.
Et godt produkt er ingen garanti for suksess dersom du ikke......

”Smartrail, en A-Ha upplevelse även för oss!” Att få möjligheten att sälja och marknadsföra dessa välutvecklade produkter är en fantastisk möjlighet för vårt team. Att dessutom ha leverantörer i världsklass att samarbeta med gör utmaningen fulländad.

- Mikael Svensson, VD

Våra samarbetspartners